ADANA / ÇUKUROVA - Seyhan Hacı Hatice Turgut Anadolu Lisesi

Kas

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Güllü BALKIR ÖZSOY'un düzenlediği "Gençlerle Cumhuriyetimizin 100. Yılı" Resim Yarışmamız sonuçlandı. Cumhuriyetimizin 100. yılında bu anlamlı çalışmayı yürüten Öğretmenimiz Güllü BALKIR ÖZSOY'a teşekkür ediyoruz. Yarışmada derece alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

1. Selahaddin AKA

2. Damla ÖZER

3. Ayça ÖZŞAHİN

Ekm

Adana Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından yayınlanan, dersler için farklı senaryolar içeren konu soru dağılım tablolarına, tablomuzda yer alan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Ekm

30 Ekim 2023 tarihinde yapılacak Coğrafya dersinin sınavı tatil olması sebebiyle 3 Kasım Cuma günü 2. Ders saatinde yapılmak üzere ertelenmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını Edebiyat Öğretmenlerimiz Sevgi KAPLAN, Kezban Nazlı YILMAZ, Tarih Öğretmenimiz Gülsüm ÖZEN, Müzik Öğretmenlerimiz Berrak YÜCEL, Demet EREN, Resim Öğretmenimiz Serpil KILIÇ ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Serpil GÜLÜMSEK'in hazırladıkları törenle büyük bir coşkuyla kutladık. Değerli ve özverili çalışmaları için tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

Ekm

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Serpil GÜLÜMSEK'in hazırladığı kız voleybol takımımız kendi grubunda 1. olarak müsabakaları tamamladı. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının katlanarak devam etmesini diliyoruz.

Ekm

Resim Öğretmenimiz Serpil KILIÇ ve 11B sınıfı öğrencilerimiz Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları için hazırladıkları Atatürk portresini tamamladı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu değerli çalışma için teşekkür ederiz.

Ekm

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Özlem YULA rehberliğinde Robotik ve Kodlama kulübümüz tarafından Avrupa Kod Haftası etkinlikleri düzenlendi.

Ekm

26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 16:00'da  okul-aile birliği genel kurul toplantısı yapılacaktır. Tüm öğrenci velilerimizin katılması rica olunur.

Ekm

16-20 Ekim 2023 tarihleri arasında okulumuzda 100.YILDA KOD-01ADANA etkinlik koduyla Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Özlem YULA rehberliğinde Robotik ve kodlama kulübü öğrencilemiz tarafından Avrupa Kod Haftası etkinlikleri düzenlenecektir.

Ekm

"Adana Okuyor Projesi" kapsamında okulumuzda 09.10.2023 Pazartesi günü ilk ders saatinde kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Ekm

Değerler Eğitimi Kulübümüz Hayvanları Koruma Günü kapsamında okulumuzun çevresindeki hayvanları besledi.