ADANA / ÇUKUROVA - Seyhan Hacı Hatice Turgut Anadolu Lisesi

Ock

Bilişim Teknlojileri Öğretmeni Teknofest projesi okul koordinatörümüz Özlem YULA 09.01.2024 tarihinde Şehit Yunus Uğur Ortaokulu'nda düzenlenen Teknofest tanıtım toplantısına katıldı.

Ock

Okul Müdürümüz Cumali ÖZÇELİK, Adana İl geneli Karate Şampiyonasında derece yapan öğrencilerimize ödüllerini törenle takdim etti. Beden eğitimi öğretmenimiz Serpil GÜLÜMSEK'e ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü Tarih Öğretmenimiz Gülsüm ÖZEN ve öğrencilerimizin hazırladıkları programla kutlandı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okul Müdürümüz Cumali ÖZÇELİK, Adana Okuyor Projesi kapsamında okulumuzda Aralık ayının en çok kitap okuyan öğrencisi Eylül IĞDIR'a ödülünü törenle takdim etti.

Ock

Değerler Kulübü ve ÇEDES tarafından Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan 12 askerimiz için pano hazırladı.

Ara

Çedes projesi kapsamında mahallemiz sakinlerinden 80 yaşındaki Durdu Gök teyzemizi ziyaret ettik.

Ara

İl geneli okullar arası karate müsabakalarında öğrencilerimizden  Nigar İlsu Ersöz kumite kategorisinde il 2. si, kata kategorisinde il 3.sü olmuştur.

Efe Alagöz kumite kategorisinde il 3.sü, kata kategorisinde il 2.si olmuştur.

Belinaysu  Dölek il üçüncüsü olmuştur. Beden eğitimi öğretmenimiz Serpil GÜLÜMSEK'e ve okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Çedes projesi kapsamında psikolog Rabia Betül ŞAHİN öğrencilerimizle "Teknoloji Bağımlılığı Farkındalık Eğitimi" çalışması yaptı.

Ara

14.12.2023 tarihinde ÇEDES kapsamında Çukurova Gençlik Merkezini ziyaret ettik.Faaliyetleri hakkında bilgi aldık.

Ara

Rehber öğretmenlerimiz Ali ÖZDİL ve Teoman YILDIZ  14.12 .2023 tarihinde öğretmenlerimize yönelik "Okulda Bağımlılığa Müdahale" konulu seminer verdiler.

Ara

Karma takımımız  Petek Ata ve Galip İnce ile Erkek takımımız Bahri Akkuş ve Onur Törün Adana İl Curling Müsabakalarında okulumuzu başarıyla temsil ettiler. Öğrencilerimize rehberlik eden Beden Eğitimi Öğretmenimiz Çiğdem ARSLAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, daha büyük başarılara imza atmalarını diliyoruz.

Ara

Çedes kapsamında hayırsever bir velimiz tarafından öğrencilerimize mandalina ikram edildi. Velimize teşekkür ediyoruz.