ADANA / ÇUKUROVA - Seyhan Hacı Hatice Turgut Anadolu Lisesi

Şbt

Mezun öğrencimiz Lösev Gönüllüsü Serkut SEVGİLİ tarafından 15.02.2024 tarihinde öğrencilerimize yönelik Lösev Vakfı Tanıtım Toplantıları düzenlendi.

Şbt

Psikolog Afra ALPTEKİN tarafından Değerler Kulübü ve ÇEDES Projesi öğrencilerine "Psikolojik Rahatsızlıklarda Damgalama ve Sonuçları" konulu seminer verildi.

Şbt

Resim Öğretmenimiz SErpil KILIÇ ve 15 9. Sınıf öğrencimiz tarafından, her bir karesi bir öğrencimiz tarafından yapılarak, öğretmenimiz tarafından bir araya getirilip düzenlenen Atatürk'ün Harf Devrimi adlı eser tamamlandı. Öğretmenimize ve öğrencilermize bu anlamlı ve değerli çalışma için teşekkür ediyoruz.

Şbt

Teknofest 2024 Şehrimiz Adana'da.

Sizler de https://t3kys.com/tr/accounts/login/?next=/tr/ adresinden sisteme kolaylıkla üye olup, takımınızı kurarak, birkaç adımla proje fikrinizle yarışmaya başvurabilirsiniz.

https://youtu.be/FwnSn6jHS28?si=i-SlbYpy8YBmLKbG bağlantısından başvuru adımlarını izleyebilirsiniz.

Destek için Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Özlem YULA ile iletişime geçebilirsiniz.

Ock

Bilişim Teknlojileri Öğretmeni Teknofest projesi okul koordinatörümüz Özlem YULA 18.01.2024 tarihinde öğretmenlerimize Teknofest tanıtım toplantısı düzenledi.

Ock

Il geneli okullar arası Taekwondo  müsabakalarında öğrencimiz Betül Bedir il 3. sü  olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

ÇEDES Projesi kapsamında hasta ziyareti yapmak amacıyla öğrencilerimizden Yüsra UYANIK'ın ailesini ziyaret ettik.

Ock

Bilişim Teknlojileri Öğretmeni Teknofest projesi okul koordinatörümüz Özlem YULA 18.01.2024 tarihinde Adana Kız Lisesi'nde düzenlenen Teknofest tanıtım toplantısına katıldı.

Ock

Çukurova Gençlik Merkezi ile işbirliği yaparak -Değerler Kulübü ve ÇEDES Projesi öğrencileriyle- Atatürk Evi'ni ve Ramazanoğlu Konağı Kültür Merkezi'ni ziyaret ettik.

Ock

Çukurova İlçe Vaizi Ahmet Çelik tarafından okulumuzda"Kudüs" konulu konferans gerçekleştirildi.