ADANA / ÇUKUROVA - Seyhan Hacı Hatice Turgut Anadolu Lisesi

Ara

Rehber Öğretmenimiz Emine YILDIZ tarafından 26.12.2017 tarihinde okulumuz öğretmenlerine yönelik Üniversiteye Giriş Sınav Sistemi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ara

Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Özlem YULA tarafından  26.12.2017 tarihinde öğretmenlerimize yönelik EBA bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ara

Kimyager Kezban TAPANYİĞİT ve çevre mühendisi Pınar İNCE tarafından öğrencilerimize yönelik atıkların kaynağında ayrı toplanması ve ayrılması konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ara

Biyoloji öğretmenlerimiz Nesibe GÖKÇEK ve Vesile KAPUAĞASI tarafından öğrencilerimize yönelik karbonmonoksit zehirlenmesi konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kas

13.10.2017 tarihinde Yakın Doğu Üniversitesi öğretim üyesi Hüseyin BİÇEN tarafından 12. sınıf öğrencilerimize yönelik Sınav Kaygısı ve Motivasyon konulu seminer düzenlendi.

Kas

11.10.2017 tarihinde okulumuz öğrencilerine Mimarlık Odası Adana Şubesinden Mimar Derman Gökçe ÇELİK tarafından Mimarlık mesleği hakkında seminer verildi.

Kas

06.10.2017 tarihinde AFS Türk Kültür Vakfı gönüllüsü Abdurrahman SAVAŞ tarafından öğrencilerimize Uluslararası Öğrenci Değişim Programı hakkında seminer verildi.

Haz

Mustafa Kemal´i Anlamak konulu eser yarışmasında Öğrencimiz Janset TÜMER İstanbul´daki ödül törenine katılmaya hak kazandı.