ADANA / ÇUKUROVA - Seyhan Hacı Hatice Turgut Anadolu Lisesi

May

11-F sınıfından Ozan BAYRAM okul 1.si, 11-C sınıfından Ahmet Tuğrul ÖZER okul 2.si, 11-F sınıfından Serdar ÇELİK okul 3.sü, 11-F sınıfından Halil İbrahim BÜYÜK okul 4.sü olmuştur.

Nis

Yaşam koçu Songül İDİGUK okulumuz öğrencileriyle beraber odaklanma konulu bir çalışma yaptı.

Mrt

Biyoloji Öğretmenimiz Vedat SEVİM tarafından öğretmenlerimize yönelik Diyabet konulu seminer düzenlendi.

Mrt

Adana Büyükşehir Belediyesi çevre mühendisi Merve AKTAŞ tarafından 9. sınıf öğrencilerine yönelik çevreyi koruma konulu seminer verildi.

Mrt

Okulumuz öğrencileri 49. Tübitak Lise öğrencileri araştırma projeleri bölge sergisini ziyaret etti.

Mrt

Okulumuz 11. Sınıf öğrencilerine Çukurova Üniversitesi toplum gönüllüleri tarafından çeşitli meslek dalları hakkında bilgi verildi.

Şbt

Beden Eğitimi öğretmenimiz Serpil GÜLÜMSEK´e ve öğrencimiz Kayra ÖZER´e teşekkür ederiz.

Şbt

Adana Barosu Bilişim Suçları Başkanı Avukat Ali Yılmaz KAPLAN 10. sınıf öğrencilerimize Bilişim Suçları konulu seminer verdi.

Ock

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Fatma Sümray DUMAN´a ve öğrencilerimiz Ozan BAYRAM, Halil İbrahim BÜYÜK, Kemal SÜĞÜR, Serdar ÇELİK, Oğuz ÇAKMAK´a teşekkür ederiz.

Ock